Main Top 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Used Module Class Suffix: style-plain icon-lock

Nog 2 weken...

Gaat het wat worden met onze mannen in Brazilië? Het vertrouwen in het Nederlands Elftal was nog nooit zo laag, dus als we op ons collectief voetbalverstand moeten af gaan dan is het na drie potjes van 90 minuten wel klaar met Louis cs. Nu ben ik van huis uit een rasoptimist, dus ik ga gewoon roepen dat Nederland bijzonder ver gaat komen. Halve finale, dacht ik. Onderweg allerlei grootse voetbalnaties aan de zegekar rijgend. Maar niet verder vertellen!

Een oplettende liefhebber vroeg hoe het nu zit met je voorspelling als je die al hebt ingestuurd en vervolgens tot grote ontsteltenis ontdekt dat de door jou genoemde topscorer helemaal niet op het vliegtuig richting Rio heeft mogen stappen. Wel, de virtuele deur van de RoelPool2014 sluit op het moment dat het eerste fluitsignaal heeft geklonken, dus tot die tijd ben je volkomen vrij om wijzigingen door te mailen/bellen/faxen/whatsappen. Je kunt het hele formulier zelfs nógmaals insturen als je dat zou willen, mocht je 's nachts een openbaring hebben gehad en in je oor werd gefluisterd dat Iran met de wereldbeker naar huis gaat.

Hatseflats!

Wist u dat Pasen ooit is uitgevonden ter viering van de start van de inschrijving voor de RoelPool? Nee? Neemt u toch mooi maar even mee, die kennis. Ietwat verlaat dit jaar, maar uw poolmaster moet het ook maar allemaal in zijn vrije tijd doen. U zat al weer een tijdje in spanning, maar vanaf vandaag is dan de inschrijving voor de RoelPool2014 definitief geopend! In de menubalk vind je de knop 'Inschrijven', die weinig aan de verbeelding over laat. Lees wellicht eerst even de spelregels door, dan weet je dat er wederonm - jottem - vrij weinig tot himmel niks aan het beproefde concept is gesleuteld. Hopelijk kan ik iedereen die er twee jaar geleden bij was opnieuw verwelkomen bij de achtste editie van de RoelPool!

Inschrijven kan tot één uur voor de start van het WK, en kan ook via deze link.

Voor degenen die (nog) geen flauw idee hebben waar dit over gaat: de RoelPool is een tweejaarlijkse voetbalpoule rondom de belangrijke voetbaltournooien. Het kost even wat tijd om het formulier in te vullen, maar dat staat in geen enkele verhouding tot de enorme dosis lol die dat vervolgens oplevert. Het mooiste aan deze poule is dat je speelt voor een door jezelf gekozen goed doel. Niks zakken vullen, maar pure nobelheid! En dat voor een schamele rijksdaalder (€ 2,50) per deelname. Dus hatseflats, inschrijven. Of eerst even de spelregels lezen.

(c) 1990-2014 Roel Schrijvers